BUROVANDERVOOREN
  Domselaerstraat 118
  1093MA Amsterdam
  020 - 4635308
  06 - 55327951

  info@burovandervooren.nl

 

 

 

Incompany en individueel

 

Training en coaching voor zorg en welzijn: incompany of individueel 

 

Incompanytrainingen
Bij incompanytrainingen gaat het om leertrajecten die wij afstemmen op uw organisatie, uw vraag en uw medewerkers. Zowel qua vorm als qua inhoud. Een training over agressie en stress, gedrag en emotie daadwerkelijk inbedden in de dagelijkse praktijk, vraagt om een gezamenlijke inzet, creativiteit en focus. Daarom werken wij op maat.

 

Een synergetische manier van werken creëert optimale resultaten op de werkvloer. BUROVANDERVOOREN is uw partner als het gaat om bejegening in de zorg, de samenwerking in teams, het omgaan met verzet en agressie en het hanteren van stress.

 

Combinatie van training, coaching, intervisie en studiedag
In onze leertrajecten zoeken we samen met de organisatie naar een opzet die een meeropbrengst heeft. Een combinatie van training met bijvoorbeeld een studiedag, coaching of intervisie, kan veel teweegbrengen op de werkvloer. (Een voorbeeld uit de praktijk.)

 

Individueel coachingstraject
BUROVANDERVOOREN biedt ook individuele coaching van medewerkers en leidinggevenden ter versterking van hun professionele vaardigheden bij agressie en stress, in bejegening en samenwerking. Na verheldering van doel en werkwijze onderzoekt de gecoachte in een aantal sessies samen met de coach persoonlijke dilemma's. Vervolgens zet hij of zij een verandering in gang. Desgewenst komt de coach naar de instelling voor coaching on the job.

© 2017 BUROVANDERVOOREN       sitemap      disclaimer