BUROVANDERVOOREN
  Domselaerstraat 118
  1093MA Amsterdam
  020 - 4635308
  06 - 55327951

  info@burovandervooren.nl

 

 

 zoek

Afgestemde CoachingCoachingstrajecten: een zorgvuldige aanpak

 

Naast trainingstrajecten bieden wij individuele coachingstrajecten. Bij BUROVANDERVOOREN kunt u terecht voor coaching over de volgende onderwerpen:
- omgaan met grensoverschrijdend en agressief gedrag van leerlingen of ouders
- effectief communiceren binnen en buiten de klas, met leerlingen en ouders
- stresshantering en burn-outpreventie
- samenwerken met collega's

 

Start traject: voorbereiding coaching

Denkt u er over om een van uw docenten of medewerkers coaching aan te bieden, dan kunt u uw vraag voorleggen aan BUROVANDERVOOREN. Na een oriënterend gesprek doen wij een voorstel voor een coach die qua werkervaring en expertise optimaal aansluit bij de ontwikkelingsvraag van uw medewerker. De coach neemt vervolgens contact op met de leidinggevende, om de vraag en het traject voor te bespreken. Daarna voert de coach een intakegesprek met de medewerker. Op basis hiervan stellen de coach en de medewerker de doelen en werkwijze vast en verwerken deze in een concreet plan voor het coachingstraject. Dit coachingsplan wordt desgewenst zorgvuldig besproken in een afstemmingsgesprek tussen de medewerker, de leidinggevende en de coach, voordat het traject van start gaat.

 

Coachingsessies

Hierna volgt een coachingstraject van een aantal sessies. De gesprekken duren 1,5 uur. Desgewenst observeert de coach de medewerker in de les of vindt ‘coaching on the job' plaats.

 

Afsluitend evaluatiegesprek
Na afloop van het traject voeren de medewerker en de coach een evaluatiegesprek, eventueel in aanwezigheid van de leidinggevende. Als de leidinggevende eerder in het traject vragen heeft, dan kan hij of zij altijd terecht bij BUROVANDERVOOREN. Deze zorgvuldige aanpak is in onze ogen een belangrijke voorwaarde voor een succesvol coachingstraject.

 

Incompany trainingen
Naast individuele coachingstrajecten bieden wij ook trainingstrajecten.

 

 

© 2017 BUROVANDERVOOREN       sitemap      disclaimer