BUROVANDERVOOREN
  Domselaerstraat 118
  1093MA Amsterdam
  020 - 4635308
  06 - 55327951

  info@burovandervooren.nl

 

 

 zoek

Training Stresshantering


Training
´Stresshantering´
 

 

Stress dreigt de draagkracht van docenten, onderwijsondersteuners en leidinggevenden soms te boven te gaan. Zijn enkele medewerkers of docenten te weinig stressbestendig? Heeft dat een ongunstig effect op hun functioneren? In de training leren medewerkers om voldoende innerlijke rust te behouden.

 

Doel: stress onder controle door zelfmanagement

 Het doel van de training 'Stresshantering' is dat medewerkers en docenten zichzelf aanleren hoe ze stress onder controle kunnen krijgen. Zodat ze rustig en optimaal hun werk kunnen doen, binnen en buiten de klas. Het uiteindelijke doel: meer innerlijk evenwicht, beter functioneren en minder ziekteverzuim.

 

BUROVANDERVOOREN biedt een aanpak van stress vanuit vijf concrete invalshoeken: timemanagement, assertiviteit, fysiek-mentale stressreductie en omgaan met verborgen emoties en overtuigingen.

 

Resultaat: medewerkers die in balans zijn

 Na afloop van de training´Stresshantering´ kunnen de deelnemers: 

- een te hoog stressniveau bij zichzelf voorkomen;
- realistisch plannen, taken goed organiseren en tijdig grenzen stellen;
- kalm omgaan met onrustige werksituaties en verstoringen;
- grip krijgen op de eigen spanningen en hinderlijke emoties;
- assertief en effectief communiceren in spanningsvolle situaties.

 

Effectief: training´Stresshantering´

 > De training voorkomt een burn-out of werkuitval.

> De training geeft veel informatie en praktische handvatten. Het confronteert deelnemers met hun eigen patronen in denken, voelen en handelen. Ze ontwikkelen gezonde alternatieven. 
> Op de training volgt desgewenst een persoonlijk coachingstraject waarin elke deelnemer individueel zijn eigen dilemma's verkent en zijn zelfmanagement vergroot.
 

 

Praktisch: bijeenkomsten, deelnemers, kosten, offerte

 Een incompanytraining ´Stresshantering´ beslaat vijf tot zes bijeenkomsten. Een groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. In de trainingsbijeenkomsten staan inzichten en vaardigheden over stresshantering centraal. 
U kunt een afspraak maken voor een oriëntatiegesprek of een offerte aanvragen.

 

BUROVANDERVOOREN: ruim vijfentwintig jaar ervaring in het onderwijs

 Al ruim 25 jaar heeft BUROVANDERVOOREN, gevestigd in Amsterdam, intensieve ervaring met training en coaching op meer dan 100 scholen in het gehele land. Het team bestaat uit zeer ervaren trainer-coaches en acteurs. BUROVANDERVOOREN was intensief betrokken bij het Amsterdamse samenwerkingsproject ‘Veiligheid in en om school'.

 

© 2017 BUROVANDERVOOREN       sitemap      disclaimer