BUROVANDERVOOREN
  Domselaerstraat 118
  1093MA Amsterdam
  020 - 4635308
  06 - 55327951

  info@burovandervooren.nl

 

 

 zoek

Training Schoolveiligheid


Managementtraining 'Schoolveiligheid'

 

Een goede school is een veilige school. Een schoolveiligheidsplan helpt om goed voorbereid te zijn op incidenten. Bovendien is het een instrument om dagelijks scherp te zijn op de fysieke en sociale veiligheid binnen de school. Wilt u uw schoolveiligheidsbeleid eens concreet onder de loep nemen?

 

Doel: een operationeel schoolveiligheidsbeleid

 Het doel van de 'Managementtraining Schoolveiligheid' is dat de school het beleid krachtige handen en voeten geeft. Het managementteam en de veiligheidscommissie beslissen hoe de school continu preventief en oplossingsgericht kan handelen. Want pas als medewerkers, leerlingen en ouders merken dat de school een helder en effectief veiligheidsbeleid voert, voelen ze zich veilig op school.

 

Resultaat: heldere afspraken over preventie en schoolveiligheid

 In de 'Managementtraining Schoolveiligheid' formuleert u gezamenlijk een antwoord op de volgende vragen:

- Hoe kan de school scherper worden in het bewaken van de dagelijkse veiligheid?
- Neemt uw school effectieve preventiemaatregelen om incidenten te voorkomen?
- Heeft de school een beleid dat snel inspeelt op ontwikkelingen als smartphones, sociale media en radicalisering?

 

Effectief: 'Managementtraining Schoolveiligheid'

 Met een training over het schoolveiligheidsbeleid creëert u een solide uitvoering en draagvlak. Het management weet taken en verantwoordelijkheden helder te concretiseren en uit te dragen. Zo zijn alle medewerkers in de school ervan op de hoogte wat ze kunnen en moeten doen om problemen te voorkomen.

 

Praktisch: bijeenkomsten, deelnemers, kosten, offerte

 Een incompanytraining 'Schoolveiligheid' beslaat 1 tot 3 bijeenkomsten. Een groep bestaat uit maximaal 15 deelnemers. U kunt een afspraak maken voor een oriëntatiegesprek of een offerte aanvragen.

 

BUROVANDERVOOREN: ruim vijfentwintig jaar ervaring in het onderwijs

 Al ruim 25 jaar heeft BUROVANDERVOOREN, gevestigd in Amsterdam, intensieve ervaring met training en coaching in het onderwijs. Wij zijn werkzaam geweest op meer dan 100 scholen. Het team bestaat uit zeer ervaren trainer-coaches en acteurs. BUROVANDERVOOREN was intensief betrokken bij het Amsterdamse samenwerkingsproject 'Veiligheid in en om school'.

 

© 2017 BUROVANDERVOOREN       sitemap      disclaimer